Oznaka: melania trump

Pencil krilo, ki ga nosi Melania

Pencil krilo je ena izmed najboljših rešitev, da poudarimo svojo ženstvenost.

Modni čevlji Melanie Trump

Njena zbirka mora biti neskončna, večja od tiste, ki smo jo občudovali v seriji Seks v Mestu, in nedvomno tudi zelo sofisticirana.

Melania Trump: njena evolucija stila

Ko pogledam njene slike (priznam, da to počnem kar redno), mi je osebno najlepša s svetlimi barvami in monokromatskimi kombinacijami. Že vem, da moram naslednjič sestaviti članek o njenih torbicah, saj se zavedam, da zahtevajo prav posebno pozornost! 

Melania Trump in Dolce&Gabbana

Zdi se mi, da je ta ljubezenska zgodba kar posrečena, in prav tako menim, da je Melania odlična ambasadorka mode Dolce&Gabbana, ki zahteva dobro postavo, pravo mero privlačnosti, drznost in hkrati tudi eleganco.

Melania Trump: nova modna ikona

Vem, da bomo o njej še veliko slišali, zato kar pičakujte morje odličnih outfitov in dodatkov, ki bodo krojili zgodovino mode.

Melania Trump in baby blue

Prva dama Amerike je bila zelo elegantna in prefinjena v baby blue kompletu znamke Ralph Lauren, salonarji z zelo visoko peto pa so še dodatno poudarili njeno vitkost in manekensko držo.

Go Melania, go!

Ko sem bila poleti v Ameriki, so vsi govorili o tem, da bodo imeli Američani, v kolikor bo zmagal Trump, najlepšo prvo damo dolsej in mislim, da so imeli prav.