Tag: Prada

Debele jope, ki jih nosimo kot jakne

Hladna sezona brez pletenin bi bila, kot recimo testenine brez dodatkov – znosna, a povsem suhoparna in kratkomalo brezvezna.

Modne bleščice tega tedna

Počasi počasi bomo poskušali na noge znova postaviti naše staro življenje, pa čeprav le-to v resnici nikoli ne bo več takšno, kot nekoč.

Modne bleščice tega tedna

Sezona tedna mode, ali bolje rečeno tednov mode je končno spet tu, seveda s pričetkom v New Yorku.

Ponovno moden potisk iz šestdesetih

Poleg klasičnih in nepogrešljivih pik pa bo navduševal še en vzorček, in to je retro potisk iz šestdesetih, ki je bil stalnica v takratnem modnem svetu, pa tudi med notranjo opremo. Bolj natančno: retro tapete so inspiracija, po kateri so se zgledovali številni svetovno znani modni oblikovalci.

Ko se združita Prada in Adidas

Pred kratkim sta svoje ideje in sloves združili dve veliki imeni modne in športne industrije, nastala pa je čisto posebna kolekcija s podpisom Prada in Adidas.

Na temni strani mode

Če mislite, da je vaša družina čudna, pomislite še enkrat.

Modne bleščice tega tedna

Vroč in že povsem poletni teden je tokrat prispeval kar nekaj modnih in lepotnih novosti, ki so v veliki meri vzbudile tudi našo pozornost.

Pripravljene na nove lasne dodatke?

Z barvami se seveda lahko poigrate in za vrhunec elegance nam svetujejo, da kombiniramo barvo obroča z obleko, podobno kot bi šlo za torbico in čevlje.

Modne bleščice tega tedna

Po zatišju okoli novega leta prav zdaj modni svet doživlja pravi bum, saj se hitro približuje februarski teden mode, prav tako pa je čas za vse najlepše reklamne kampanje, ki že napovedujejo smernice letošnje pomladi.

Modne bleščice tega tedna

Teden praznovanj ponavadi pomeni tudi teden umirjenosti in počitka v krogu najdražjih, kar pa se seveda močno odraža tudi pri modnih in lepotnih novostih. Pretekli teden je torej minil izredno tiho, na…

Modne bleščice tega tedna

Za nami je še en praznično obarvan teden, od katerega pa se modni svet že nekoliko poslavlja.

Modne bleščice tega tedna

Kljub temu, da smo se v resnici od poletja poslovili šele pred nedavnim, pa se danes v svetu mode in lepote vse glasneje govori že o prazničnem obdobju.

Modne bleščice tega tedna

Za nami je še eden od najbolj vihravih tednov modnega področja, saj namreč prav ta hip potekajo najpomembnejši tedni mode.

Modne bleščice tega tedna

Vihravo dogajanje na modni sceni se je tokrat nadaljevalo skozi ves teden, saj smo vsi z zanimanjem spremljali newyorške revije, ki so navdušile še tako zahtevne modne poznavalce. Naslednja postaja – London.

Modne bleščice tega tedna

Za nami je izredno pester modni teden, saj so bile poleg mnogih novih kampanj tokrat na ogled prelepe Haute Couture jesenske revije, ki so jih napomembnejša imena ponovno predstavila v Parizu.

Trendi torbic prihajajoče tople sezone

Med trendi torbic bo veliko novosti, ki bodo kot prijeten hladen vetrič in idealna rešitev za osvežitev garderobe.

Čevlji s platformo za vsak dan

Ponovno bodo na modni sceni zavladali čevlji s platformo za vsak dan, ki jih bomo lahko videli povsod v različnih modelih; za športen in tudi eleganten slog oblačenja.

Modne bleščice tega tedna

Za nami je še en teden mode, ki napoveduje nove smernice ter predstavlja nove kolekcije za naslednjo hladno sezono, v petek pa se je dogajanje iz New Yorka že preselilo v London, kjer se bodo revije odvijale vse do torka.

Modne bleščice tega tedna

Prvi teden novega leta je vsekakor postregel s pravo poplavo najnovejših reklamnih kampanj vseh najpomembenjših imen modne industrije. Kar nekaj novosti je prispelo tudi z lepotne strani, zato preverimo nekaj tistih najodmevnejših novičk.

Modne bleščice tega tedna

Bolj kot se približuje december in z njim praznično obdobje, pestrejše je dogajajnje tudi na modnem področju, saj je to odeto v številna ekskluzivna sodelovanja znanih imen, mnoge nove kampanje ter sveže trende, ki kar puhtijo od svetlikajočih se materialov ter glamurja nasploh.