Tag: tuja moda

Modne bleščice tega tedna

Novi jesenski teden tudi tokrat prinaša ogromno novosti, tako trenutne kot naslednje tople sezone …

Modne bleščice tega tedna

Teden je ponovno naokoli in čeprav zdravstveno stanje po svetu kaže precej žalostno sliko, pravo nasprotje predstavljata modni in lepotni svet, ki vsemu navkljub nudita nekatere prečudovite novosti, pa čeprav v veliki meri predvsem v spletni oziroma digitalni različici.

Modne bleščice tega tedna

Ta teden je svoj zaključek dočakal tudi letošnji teden spomladanske in poletne mode za leto 2021, seveda, kot že večkrat omenjeno, v povsem posebni in zelo prilagojeni verziji.

Modne bleščice tega tedna

Nekoliko okrnjena, pa vendar vseeno izredno zanimiva modna dogajanja so se te dni že preselila v prestižni Pariz, kjer so se nekatere največje modne hiše sveta predstavile tako v obliki digitalne kot v obliki prave modne revije.

Modne bleščice tega tedna

Še en septembrski teden je za nami in tudi ta je postal prežet z modni in lepotnimi novostmi predvsem letošnje jesenske sezone.

Modne bleščice tega tedna

Vstop v september in s tem pričetek prehodne sezone je bil prav tak, kot mora biti – deževen, precej hladnejši in nasploh nekoliko muhast.

Modne bleščice tega tedna

V slovo pozdravljamo še zadnji avgustovski teden in se počasi že privajamo na misel o jesenski sezoni.

Modne bleščice tega tedna

Kljub trenutno še zelo pestremu in vročemu poletju je iz dneva v dan vse močneje zaznati približevanje jesenske sezone. Seveda k slednjemu veliko pripomorejo tudi novosti na modnem in lepotnem področju, kjer…

Modne bleščice tega tedna

Za nami so nekoliko muhasti, pa vseeno zabavni prvi dnevi letošnjega avgusta, le-ti pa vsemu navkljub tudi tokrat prinašajo ogromno novosti, predvsem na področju mode.

Stajling dneva: rdeča in karo vzorec

Vse dolžine, ki jih nosim, so zelo hvaležne, saj so lepe tudi z nizko obutvijo za slog, ki ostaja preprost in udoben.

Stajling dneva: žametni kostim

Ko sem zagledala tega, v temno zeleni različici in s hlačami, ki niso prav nič oprijete, temveč super udobne, sem takoj vedela, da ga bom tudi nosila.

Bleščeča druga kolekcija Heidi Klum in Lidla

Običajno je tako, da si ženske ne privoščijo zelo opaznih ali bleščečih kosov, saj jih čez leto težje nosijo, izredno nizke cene Lidla pa poskrbijo, da lahko vsaka pride do svojega kosa in, preverjeno, tudi zelo lepega!

70 let visoke mode Dior

Z revijo visoke mode so obeležili sedemdeseto obletnico modne hiše. Christian Dior, vizionar in genij brez primere, ter vsi, ki so ga nasledili, so zaslužni, da je znamenitemu ateljeju z Avenue Montaigne posvečena tudi retrospektiva v Muzeju dekorativnih umetnosti.

Prada osvaja Kitajsko

Prada osvaja vzhod: pred dobrim tednom dni, natančneje 17. oktobra, so v znameniti palači Rong Zhai v Šanghaju odprli svoje novo kulturno središče.

Stajling dneva: torba iz rafije

Nujni so bili nizki sandali, za lahkoten korak na koncu avgusta, ki nas počasi že zapušča.

Bogata ponudba modnih dodatkov v Cityparku

Vsako obleko dopolnjujejo čevlji, sandali, pasovi in torbice; včasih imajo dodatki celo pomembnejšo vlogo kakor sama obleka, saj jo poudarijo, polepšajo in dopolnijo.

Stajling dneva: krilo iz jeansa

Današnji stajling je nastal prav ob morju, v zelo mirnem dnevu, ko so mi družbo delali le galebi in ribič, ki je sredi morja opravljal svoje delo in nas popolnoma očaral s svojo rumeno opravo. Bil je del prizora, umetniške slike, ki se nam je globoko vtisnila v spomin.

Stajling dneva: karo vzorec

Zanimivo, kako mi je ta vzorec postal všeč, najbrž zato, ker spominja na moško srajco. Jaz ji pravim “gozdarska”, ampak v moji domišljiji jo nosi ameriški moški s pravim telesom in višino, kar v hipu prikliče nasmešek na mojem obrazu.

Stajling dneva: črno-bela obleka s čipko

Če redno prebirate moje članke, veste, da so mi zelo blizu dolžine do kolen: pri teh vztrajam, ker so tako nosljive in elegantne. Všeč mi je misel, da se lahko tudi v obleki kjerkoli usedem in ne bom v zadregi.

Stajling dneva: udobno in s potiskom

Všeč mi je kombinacija med udobnostjo in elegantnim slogom, zdi se mi, da je zmagovalna za vsako priliko, predvsem pa nosljiva in primerna za hitro življenje, ki ga živimo.

Modne revije na MBFWLJ 2015

Modne revije, ki so nam predstavile slovensko in tujo modo na Mercedes Benz Fashion Week Ljubljana 2015.