Oznaka: zadovoljstvo

Za lepši dan …

Zapomnite si, da smo le člen verige, da bi veriga dobro delovala in bila čvrsta, potrebuje vse člene, najbrž tudi tiste, ki nam niso najbolj všeč.

0 Delitev

Pet nasvetov, da se zaljubimo vase

Drage moje, saj veste, da niste same, kajne? Postavite se pred ogledalo in se le poglejte, ker vem, da ste čudovite in vem, da je za vami veliko dobrega, ogromno uspehov in veliko dobrih ljudi.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Z lepo knjigo, polno pozitivnih misli, sedim na klopci in uživam minute, včasih ure ter skušam ujeti vse različne odtenke življenja, ki me te dni lovi v pastelnih tonih, s kačjimi pastirji in željo, da bi odpotovala daleč stran

0 Delitev

Vse bo dobro

Potem pa se le ustavim in brzdam misli. Poskušam se močno nasmejati, zato, ker vse še pride. Kot sunek vetra, ki počisti moje nebo.

0 Delitev

Naj svet počaka

Tako sem te dni na robu med realnostjo in snom. Visim nekje v zraku, tik ob čarobni luni in visoko nad krošnjami dreves, kot nezemeljsko bitje. In si vzamem več časa zase. Ker svet resnično lahko počaka.

0 Delitev

Sreča v bodicah

Danes je takšen dan, ko se ni zgodilo nič posebnega, imam pa glavo polno če-jev in ma-jev. Potem se spomnim kolegice, ki z desno roko prime neviden zrak ter ga vrže čez levo ramo. In se nasmeje. To sem pravkar storila, poskusite tudi ve.

0 Delitev

Najprej prijateljstvo, potem poroka

Nisem prepričana, da je to članek o Tiffanyju, ki smo ga seveda obiskale, prej bi rekla, da je zgodba o prijateljstvu, pogledih, nasmehih, testeninah Carbonara s smetano ter slanino in o neštetih kavah, ki smo jih pogrešale že na vlaku.

0 Delitev

86.400 sekund življenja

Zamislite si, da vam neka banka vsako jutro na račun nakaže točno 86.400 evrov. Kaj boste naredili z njimi?

0 Delitev

Življenje na plaži

Nimam planov. Zdi se mi, da življenje na plaži omogoča prazno glavo, kot bi veter osvežil dušo, razblinil misli in dovolil, da se znebimo vsega odvečnega. Obožujem občutek peska na nogah in v kopalkah, vroče sonce spremlja moje korake in zahteva, da imamo vsi sončna očala na nosu, saj se tako močno lesketa.

0 Delitev