Oznaka: Dolce & Gabbana

Modne bleščice tega tedna

Majski dnevi so tu in toplo vreme s seboj prinaša nekatere najlepše stajling zgodbe, katere vsekakor podpirajo tudi neštete napovedi tako večjih, kot manjših modnih in lepotnih hiš.

Modne bleščice tega tedna

Pa je teden znova naokoli in mi še vedno v večini ostajamo doma. Že res, da se je te tedne oziroma mesece svet takorekoč povsem zaustavil, a to še ne pomeni, da modna in lepotna scena nista pripravljeni na vroče mesece, ki so pred nami.

Modne bleščice tega tedna

Uradno smo prestopili v obdobje, ko se vse pričenja vrteti okoli spomladanskih novosti, pa čeprav smo šele pred nekaj tedni za sabo pustili zimsko praznično vzdušje.

Novi model Dolce & Gabbana superg

Modna hiša Dolce & Gabbana tokrat razveseljuje s prav posebnim modelom super v omejeni izdaji.

Modne bleščice tega tedna

Tokrat je novoletni teden ponudil kanček zatišja tudi v modnih in lepotnih vodah, kar pomeni, da je svežih kampanj ta hip nekoliko manj, a ne za dolgo.

Brez rdeče šminke tudi letos ne bo šlo

Tokrat bomo deležne tistih najbolj drznih odtenkov, ki kar kričijo “Poglej me”, včasih v hladnih, spet drugič v nekoliko toplejših podtonih, pogosto pa v sebi skrivajo tudi kanček rožnate.

Modne bleščice tega tedna

Vroč poletni teden tokrat vsebuje kanček modnega zatišja, ki pa v ozadju že melje načrte za naslednjo hladno sezono.

Modne bleščice tega tedna

Končno je tu vreme, kot si ga v spomladanskih mesecih zaslužimo. In čeprav se na višje temperature šele zdaj počasi navajamo, pa sta modni in lepotni svet že daleč v letošnjem poletju, pravzaprav je večina modnih hiš s svojimi kampanjami in novostmi zakorakala že v jesen.

Modne bleščice tega tedna

Po zatišju okoli novega leta prav zdaj modni svet doživlja pravi bum, saj se hitro približuje februarski teden mode, prav tako pa je čas za vse najlepše reklamne kampanje, ki že napovedujejo smernice letošnje pomladi.

Modne bleščice tega tedna

Nekoliko zatišja je pretekli teden ujel tudi modni svet, kar pa seveda še ne pomeni, da se ni dogajalo nič novega.

Must have obutev sezone: vpadljivi škornji

Hladna sezona je do danes predstavila že kar nekaj zanimivih trendov, ki so dodobra popestrili jesenske ulice, a najbolj vpadljivo v resnici šele prihaja.

Živahne najlonke za popestritev videza

Te so bile opažene na modnih revijah modnih oblikovalcev in znamk, kot so Adam Selman, Anna Sui, Jeremy Scott, Dolce & Gabbana in mnogi drugi. Odtenki pa so se gibali od oranžne, modre, zelene do rdeče, rumene in vseh vmes.

Nova kolekcija ličil Dolce & Gabbana

Nova sezona, na pragu katere stojimo ta hip, bo ponovno prispevala tudi številne make-up novosti, zato tokrat preverimo eno najlepših znamke Dolce & Gabbana, poimenovano Glow in Rome.

Trendi torbic prihajajoče tople sezone

Med trendi torbic bo veliko novosti, ki bodo kot prijeten hladen vetrič in idealna rešitev za osvežitev garderobe.

Pravljično sodelovanje med znamkama Swarovski in Dolce & Gabbana

Tudi tokrat je znamka Swarovski dobila prav posebno mesto v sklopu tradicionalnega dunajskega plesa v operni dvorani, saj je svoje lesketajoče se kristale posula po tiari, ki jo je za to luksuzno prireditev oblikovala modna hiša Dolce & Gabbana.

Otroška kolekcija modne hiše Dolce & Gabbana za pomlad 2018

Italijanska modna hiša Dolce & Gabbana ne slovi zgolj po čudovitih kreacijah za moške in ženske, temveč na svoj račun pridejo tudi otroci. Tokrat poglejmo, kaj so pripravili za naslednjo pomlad.

Modne bleščice tega tedna

Prvi teden novega leta je vsekakor postregel s pravo poplavo najnovejših reklamnih kampanj vseh najpomembenjših imen modne industrije. Kar nekaj novosti je prispelo tudi z lepotne strani, zato preverimo nekaj tistih najodmevnejših novičk.

Praznične make-up kolekcije: Dolce & Gabbana, Dior in Guerlain

V času božičnih praznikov znamke med seboj kar hitijo tekmovati, katera bo predstavila lepšo kolekcijo, kar seveda močno drži tudi za področje lepote. Praznične make-up zbirke so tako vsako leto lepše, bolj svetleče in bolj prestižne, to pa dokazujejo tudi nekatere največje kozmetične hiše, ki za december pripravijo pravo pašo za naše oči.

Velvet kolekcija luksuznih Dolce & Gabbana dišav

Prestižni italijanski duo Dolce & Gabbana ne navdušuje zgolj s prečudovitimi kolekcijami oblačil, temveč tudi z ličili in dišavami. Med slednjimi so v središču pozornosti zagotovo tiste iz luksuzne kolekcije Velvet.

Svetli odtenki zimske mode

To mrzlo sezono pa modne smernice napovedujejo obilico pastelnih tonov, ki so prava popestritev vsakodnevnega videza.