Oznaka: Dolce & Gabbana

Modne bleščice tega tedna

Končno je tu vreme, kot si ga v spomladanskih mesecih zaslužimo. In čeprav se na višje temperature šele zdaj počasi navajamo, pa sta modni in lepotni svet že daleč v letošnjem poletju, pravzaprav je večina modnih hiš s svojimi kampanjami in novostmi zakorakala že v jesen.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Po zatišju okoli novega leta prav zdaj modni svet doživlja pravi bum, saj se hitro približuje februarski teden mode, prav tako pa je čas za vse najlepše reklamne kampanje, ki že napovedujejo smernice letošnje pomladi.

0 Delitev

Živahne najlonke za popestritev videza

Te so bile opažene na modnih revijah modnih oblikovalcev in znamk, kot so Adam Selman, Anna Sui, Jeremy Scott, Dolce & Gabbana in mnogi drugi. Odtenki pa so se gibali od oranžne, modre, zelene do rdeče, rumene in vseh vmes.

0 Delitev

Pravljično sodelovanje med znamkama Swarovski in Dolce & Gabbana

Tudi tokrat je znamka Swarovski dobila prav posebno mesto v sklopu tradicionalnega dunajskega plesa v operni dvorani, saj je svoje lesketajoče se kristale posula po tiari, ki jo je za to luksuzno prireditev oblikovala modna hiša Dolce & Gabbana.

0 Delitev

Praznične make-up kolekcije: Dolce & Gabbana, Dior in Guerlain

V času božičnih praznikov znamke med seboj kar hitijo tekmovati, katera bo predstavila lepšo kolekcijo, kar seveda močno drži tudi za področje lepote. Praznične make-up zbirke so tako vsako leto lepše, bolj svetleče in bolj prestižne, to pa dokazujejo tudi nekatere največje kozmetične hiše, ki za december pripravijo pravo pašo za naše oči.

0 Delitev

Velvet kolekcija luksuznih Dolce & Gabbana dišav

Prestižni italijanski duo Dolce & Gabbana ne navdušuje zgolj s prečudovitimi kolekcijami oblačil, temveč tudi z ličili in dišavami. Med slednjimi so v središču pozornosti zagotovo tiste iz luksuzne kolekcije Velvet.

0 Delitev

Svetli odtenki zimske mode

To mrzlo sezono pa modne smernice napovedujejo obilico pastelnih tonov, ki so prava popestritev vsakodnevnega videza. 

0 Delitev

Modni vzorčki tudi na kopalkah

Nosljivi in zelo privlačni, na lep način poudarijo naše atribute ter skrijejo majhne nevšečnosti.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Ta hip so daleč v ospredju predvsem reklamne kampanje za jesen pred nami in čeprav smo v tem trenutku vsi še na dopustu, na morju in plaži, pa modni svet ne počiva niti malo. Pretekli teden je tako ponovno prinesel nekaj izredno zanimivih oglasnih fotografij, večkrat z izredno znanimi modeli v ospredju, tu pa so tudi nova sodelovanja, ki bodo navdušila mnoge:

0 Delitev

Umetniško poslikane Dolce & Gabbana superge

Ena največjih modnih hiš Dolce & Gabbana tokratno poletje začenja s čudovitimi modeli superg, katere lahko njihovi umetniki unikatno poslikajo za vsakega modnega navdušenca posebej.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Kljub dejstvu, da smo na pragu poletja, pa so modne oči mnogih že usmerjene h naslednji jesenski in zimski sezoni, za katero so na voljo že številne reklamne kampanje. Prav sedaj je najboljši čas za slednje, zato se je v tokratnih novicah preteklega tedna znašlo kar nekaj tovrstnih. Pa poglejmo:

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Kljub dejstvu, da se bliža čas dopustov, pa je tudi letošnji prag pred poletjem napolnjen z dogajanjem in novostmi na modni, pa tudi lepotni sceni. Ta teden je bil vsekakor posvečen nagradam CFDA, ki so na kup ponovno zbrale nekatera največja imena fashion, pa tudi glasbene in filmske industrije.

0 Delitev