Oznaka: Dolce & Gabbana

Modne bleščice tega tedna

Uradno smo prestopili v obdobje, ko se vse pričenja vrteti okoli spomladanskih novosti, pa čeprav smo šele pred nekaj tedni za sabo pustili zimsko praznično vzdušje.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Tokrat je novoletni teden ponudil kanček zatišja tudi v modnih in lepotnih vodah, kar pomeni, da je svežih kampanj ta hip nekoliko manj, a ne za dolgo.

0 Delitev

Brez rdeče šminke tudi letos ne bo šlo

Tokrat bomo deležne tistih najbolj drznih odtenkov, ki kar kričijo “Poglej me”, včasih v hladnih, spet drugič v nekoliko toplejših podtonih, pogosto pa v sebi skrivajo tudi kanček rožnate.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Končno je tu vreme, kot si ga v spomladanskih mesecih zaslužimo. In čeprav se na višje temperature šele zdaj počasi navajamo, pa sta modni in lepotni svet že daleč v letošnjem poletju, pravzaprav je večina modnih hiš s svojimi kampanjami in novostmi zakorakala že v jesen.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Po zatišju okoli novega leta prav zdaj modni svet doživlja pravi bum, saj se hitro približuje februarski teden mode, prav tako pa je čas za vse najlepše reklamne kampanje, ki že napovedujejo smernice letošnje pomladi.

0 Delitev

Živahne najlonke za popestritev videza

Te so bile opažene na modnih revijah modnih oblikovalcev in znamk, kot so Adam Selman, Anna Sui, Jeremy Scott, Dolce & Gabbana in mnogi drugi. Odtenki pa so se gibali od oranžne, modre, zelene do rdeče, rumene in vseh vmes.

0 Delitev

Pravljično sodelovanje med znamkama Swarovski in Dolce & Gabbana

Tudi tokrat je znamka Swarovski dobila prav posebno mesto v sklopu tradicionalnega dunajskega plesa v operni dvorani, saj je svoje lesketajoče se kristale posula po tiari, ki jo je za to luksuzno prireditev oblikovala modna hiša Dolce & Gabbana.

0 Delitev

Praznične make-up kolekcije: Dolce & Gabbana, Dior in Guerlain

V času božičnih praznikov znamke med seboj kar hitijo tekmovati, katera bo predstavila lepšo kolekcijo, kar seveda močno drži tudi za področje lepote. Praznične make-up zbirke so tako vsako leto lepše, bolj svetleče in bolj prestižne, to pa dokazujejo tudi nekatere največje kozmetične hiše, ki za december pripravijo pravo pašo za naše oči.

0 Delitev

Velvet kolekcija luksuznih Dolce & Gabbana dišav

Prestižni italijanski duo Dolce & Gabbana ne navdušuje zgolj s prečudovitimi kolekcijami oblačil, temveč tudi z ličili in dišavami. Med slednjimi so v središču pozornosti zagotovo tiste iz luksuzne kolekcije Velvet.

0 Delitev

Svetli odtenki zimske mode

To mrzlo sezono pa modne smernice napovedujejo obilico pastelnih tonov, ki so prava popestritev vsakodnevnega videza. 

0 Delitev

Modni vzorčki tudi na kopalkah

Nosljivi in zelo privlačni, na lep način poudarijo naše atribute ter skrijejo majhne nevšečnosti.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Ta hip so daleč v ospredju predvsem reklamne kampanje za jesen pred nami in čeprav smo v tem trenutku vsi še na dopustu, na morju in plaži, pa modni svet ne počiva niti malo. Pretekli teden je tako ponovno prinesel nekaj izredno zanimivih oglasnih fotografij, večkrat z izredno znanimi modeli v ospredju, tu pa so tudi nova sodelovanja, ki bodo navdušila mnoge:

0 Delitev