Oznaka: gležnarji

Grobi čevlji ostajajo velik trend

Gre za modele hladne sezone, ki večkrat po pravici povedano izgledajo res grdi in torej nič kaj ženstveni, pa vendar imajo tudi pozitivno stran.

0 Delitev

5 kosov, ki jih potrebujemo vsako zimo

Po sprehodu po ulicah in še bolj po ogledu nabito polnih trgovin z oblačili in dodatki vse bolj ugotavljam, da je letošnja jesensko-zimska moda resnično lepo pisana na kožo vsem starostnim skupinam.

0 Delitev

Kavbojski gležnjarji pod 100 €

Must have mrzle sezone so kavbojski gležnjarji, ki dodajo western detajl katerikoli opravi. Izbira je zares velika, tukaj pa je izbor različnih gležnjarjev od 45 pa do 100 €. 

0 Delitev

Kul so gležnjarji z midi peto

Menjave med visokimi dnevnimi in nizkimi nočnimi temperaturami ter nenadne kombinacije sonca in dežja od nas terjajo veliko več premisleka tudi pri sestavljanju outfitov.

0 Delitev

Kul gležnjarji za udoben korak

Poleg vrhnjih kosov, širokih hlač in številnih pletenin se med najpomembnejše elemente letošnje zime uvršča tudi obutev, ki je to sezono vse prej kot navadna ali celo dolgočasna.

0 Delitev

Kako nositi nizke škornje v letošnji zimi

Po novem nosimo nizke škornje z mrežastimi ali kratkimi nogavicami, ki so bodisi iz lureksa ali okrašene v zadnjem delu, denimo z večjo pentljo. Tako pride do izraza nogavica, pa tudi sam škorenj.

0 Delitev

Pet kosov za popestritev zimske podobe

V modi je tako, da lahko z majhnimi pripomočki naredimo veliko, zato bo danes tekla beseda o kosih, ki lahko v tem trenutku popestrijo našo garderobo.

0 Delitev

Čevlji po meri le klik stran

Dobri, lepi in kvalitetni čevlji dodajo kanček samozavesti skozi vsak dan, prav zato so tako zelo pomembni.

0 Delitev

Dva jesenska outfita s srajčno obleko

Srajčna obleka je eden izmed najbolj zaželenih kosov, ki ne smejo manjkati v omarah, saj gre za res klasičen kos, ki ga lahko nosimo na sto in en način. 

0 Delitev

Trije lakasti kosi za modni look

Zaslediti je kar nekaj povsem novih modnih smernic, a še veliko več je tisih že poznanih, ki pa letošnjo hladno sezono prihajajo kanček osvežene, spremenjene oziroma so pravila za kombiniranje povsem drugačna. Med tovrstne kose sodijo tudi lakasti oziroma vinyl, ki ponovno predstavljajo pomemben element jesenske, pa tudi v nadaljevanju zimske poulične mode.

0 Delitev