Oznaka: močne barve

Must have spomladanske jakne pod 30 €

Upam, da vam izbor nove jakne ne dela preveč preglavic, če pa potrebujete še nekaj inspiracije, so tukaj modni kosi pod 30 €.

0 Delitev

Moda po vzoru Barbie

Eden izmed priljubljenih odtenkov je tudi roza in tovrstne modne kombinacije spominjajo na oprave, ki bi jih z veseljem oblekla tudi Barbie. Saj veste, tista, ki smo se z njo igrali.

0 Delitev

Naj bo barvito in razigrano

Po eni strani nam moda to poletje poudarja lepote nevtralnih tonov, po drugi strani pa vsi vemo, da brez živahnih, razigranih odtenkov vroča sezona preprosto ne bi bila enaka.

0 Delitev

Čipka v vseh odtenkih

V želji po ženstvenem outfitu nas prva misel najprej popelje med drobne, delikatne detajle, ki jim seveda kraljuje prav čipka.

0 Delitev

Pomlad tudi na našem obrazu

Pred kratkim so mi med listanjem modne revije v oči tokrat bolj kot sami stajlingi padli make-up videzi, povsem spomladanski, sveži in vse prej kot navadni.

0 Delitev

Ne bojte se intenzivnih barv

Še posebej bo to obveljalo to pomlad, saj namreč prav ta v ospredje ponovno potiska vse, kar je opaziti že na daleč …

0 Delitev

Tri močnejše barve letošnjih toplih mesecev

Spomladansko obdobje je tu, zato je ta trenutek pravi čas za vse prehodne kose. Trendi postajajo vse glasnejši, za zanimive modne smernice pa gre zahvala tudi barvam in njihovim čudovitim odtenkom.

0 Delitev

Tri barve, v katerih to poletje žarimo

Modne smernice tako narekujejo odtenke, ki naš izgled poživijo, ter garderobo, ki deluje izredno opazno, če ne celo kričeče nasploh, hkrati pa je prav takšna tudi izredno vesela in zabavna.

0 Delitev

Naslednje mesece se poigrajte z močnimi barvami

Letošnje leto bo vsekakor v znamenju intenzivnih barv, ki bodo naš vsakdan spremenile v pravi mavrični vrtiljak, iz katerega bo prav vsaka izmed nas lahko izbrala barvo zase oziroma za svoj osebni stil. Seveda niti tokrat ne bomo spregledale pastelnih odtenkov, a bolj kot slednji bodo naslednje mesece popularni kričeči, močni toni.

0 Delitev