Oznaka: moški

Bi si delili?

Ko naše življenje postaja vse bolj fluidno, kar zadeva spol, ni presenetljivo, da temu sledijo tudi obleke.

0 Delitev

Rada te imam

Mogoče bi mi bilo lažje, če bi imela tako kot v angleškem jeziku na voljo eno manjšo potuho in isto besedno zvezo za ljubim te in rada te imam.

0 Delitev

Onkraj težav

In na koncu dneva vem, da nisem nikoli sama. Obstaja neskončna moč, ki vsak dan vodi zvezde in ta ista moč, vodi tudi nas. 

0 Delitev

B(r)iti ali ne b(r)iti

Zato verjamem, draga dekleta, da se pod možatim videzom, poudarjenim  z dolgo brado, skriva tudi kakšna mehka duša, ki bo z vami z veseljem pogledala Titanic in vam mogoče prav s svojo mehko brado z lic popivnala solzico.

0 Delitev

Pastelne barve tudi za moške

Če malo pogledate poulično modo, vam bo jasno, da mladina ni slepa, pa tudi gluha ne. In si upa tako, kot si me nismo. Naši moški pa še manj, kar ni nujno slabo, kajne? 

0 Delitev

Kaj kupiti za valentinovo?

Za vas sem torej izbrala nekaj stvari, ki bi jih lahko kupile svojemu dragemu in hkrati tudi stvari za nas, ženske, saj je valentinovo praznovanje ljubezni tudi med prijateljicami ali med mamo in hčerko. 

0 Delitev

Bradati moški

Všeč mi je, da je moški zopet moški. In da je ženskam to znova všeč. Smo vseeno tisti, ki smo skozi evolucijo morali prehranjevati in braniti ognjišče.

0 Delitev

Drage moje, spoštujmo se

Se strinjam z moško pripombo, da nam primanjkuje spoštovanja, ženemo se do onemoglosti in potem je vedno tako, da karkoli naredimo, je samoumevno, zelo pričakovano in pač “po žensko”. Ker zmoremo. Pa vendar … ali je temu res tako?

0 Delitev

Vse je v kemiji

Če imate za seboj dolgo zvezo, je najbrž tako, da ste se osebe že navadile, a prav bi bilo, da v vas še vedno sproži metuljčke v trebuhu in seveda obratno. Nemogoče? Niti ne, če sledimo določenim napotkom, vsaj tako trdijo psihologi in raziskovalci.

0 Delitev