Oznaka: špangice

Popestritev pričeske z dodatki

Med najbolj zaželenimi so obroči in tovrsten videz nas vse najprej spomni na Blair iz televizijske serije Opravljivka, ki je k vsakemu outfitu dodala še obroč, ki je popolno dopolnil izgled.

Trendi dodatki za krajše lase

Modno lasno okrasje še prevladuje med must have dodatki te sezone. Ti pa ne pridejo v poštev le za dolgolaske, saj popestrijo pričeske tudi kratkolaskam.

Povejte s špangico!

Od danes naprej si poleg sporočil na majicah lahko omislite tudi kaj za v lase!

Hitre in enostavne pričeske s kitkami, figami ter lasnimi dodatki

Modne smernice na vseh področjih prinašajo veliko svežine in lepih ter zabavnih trendov, ki ne razočarajo. Tudi na področju las se lahko malce poigrate z naslednjimi pričeskami, ki pa jih lahko ustvarite doma kar same.

Dodatki za lase na poulični modi

Must have jesenske sezone: žametni obroči, špangice s perlicami, napis Love na špangici in scrunchie elastike, tudi iz žameta. Nikoli ne reci nikoli.

Dodatki za lase – ne samo za neveste!

Že dolgo nismo nosile toliko dodatkov v laseh, a kot bi pripomnila moja mama, nikoli ni prepozno. Torej: zakaj ne?

Inspiracija dneva

Torej špangice, obroči ali kar oboje?

#NatašinIzbor: modni detajli v beli barvi

Za pravo poletno popestritev pa poskrbim z belimi modnimi detajli, dodatki, ki delujejo izredno šik ter dodajo tisti x fakor, ki manjka vsakodnevni podobi.

#NatašinIzbor: moji najljubši trendi ta hip

V poplavi toliko različnih trendov verjamem, da vsaka najde takšne, ki jih z veseljem vključi v svojo garderobo. In tukaj je #NatašinIzbor najljubših trendov, ki jih nosim vsak dan.

Pet modnih dodatkov, ki jih vidimo povsod

Nekatere že dobro poznamo, saj so bili it kosi že v mrzli sezoni, tako da če ste se že takrat odločile za nakup, bravo! Če pa jih še nimate, vas bodo morda naslednje modne kombinacije prepičale v nakup. Naslednje modne dodatke ima veliko fashionistk in tako spadajo pod IT oziroma must have modne kose.

Pripravljene na nove lasne dodatke?

Z barvami se seveda lahko poigrate in za vrhunec elegance nam svetujejo, da kombiniramo barvo obroča z obleko, podobno kot bi šlo za torbico in čevlje.