Oznaka: statement kosi

Jesenski kosi, s katerimi v trenutku ustvarimo modni look

Včasih je tako, da že en sam kos predstavlja večji del našega videza, kar pomeni, da izberemo oblačilo, ki mu pripada naziv statement, okoli njega pa gradimo le drobne “komplimente”, torej dodamo tisto, kar bo delovalo zgolj kot nevsiljivo dopolnilo.

0 Delitev

Živahni odtenki te mrzle sezone

Vse, ki ste mislile, da bosta prihajajoča jesen in zima dolgočasni, ste se pošteno zmotile. V igri bodo vzorčki, različni kroji, statement kosi in seveda barve.

0 Delitev

Ne pozabite na pokrivala

Ravno letošnje leto je precej pestro glede našega naglavnega okrasja, zato verjamem, da se najde nekaj za vsak okus.

0 Delitev

Statement modni dodatki tople sezone

Temperature v maju nič kaj ne spominja na toplo spomladansko vreme. Ne glede na to lahko popestrimo naše videze s različnimi modnimi dodatki, ki so jih modni strokovnjaki razglasili za must have kose tople sezone.

0 Delitev

Drzne v rdeči barvi

Jesen in zima prinašata kar nekaj možnosti, kako vključiti rdečo, in prvi videz je za vse, ki ste izjemno drzne ter si upate malce tvegati. Enobarven rdeč videz je zahteven, a ravno to ga dela tako zelo privlačnega.

0 Delitev

Modni karo kosi pod 60 €

Za vnašanje karo vzorca v svoj stil pa nam ni treba odšteti veliko denarja, saj je veliko modnih kosov na voljo po ugodnejših cenah. Tukaj je izbor must have karo oblačil ter modnih dodatkov pod 60 €.

0 Delitev

Potisk razglednic navdihuje poletno modo

Poletna moda je prinesla marsikatero novost na področju smernic oblačenja, ki je bila že v preteklosti trendi. Ena izmed teh je postcard print, živahen vzorček, ki ga bomo nosile na vrhuncu tople sezone.

0 Delitev

Trend manjših torb se nadaljuje v jesen

Tokrat so še vedno v ospredju manjši modeli, nekaterim bi lahko rekli mikro, saj so izredno majhni, da vanje komaj spravimo osnovne stvari, kot so denarnica, mobitel ter morda najljubša šminka in korektor.

0 Delitev