Tag: statement kosi

Kaj se splača kupiti na trenutnih razprodajah

Zelo hitro lahko pademo v začaran krog potrošništva in napis razprodaje ter znak % vzbudi željo po nepotrebnih nakupih. Da nas ti ne zavedejo, je dobro pred nakupi pogledati, kaj vam manjka v garderobi in kateri kosi bi lahko dopolnili že obstoječe videze.

Jesenski kosi, s katerimi v trenutku ustvarimo modni look

Včasih je tako, da že en sam kos predstavlja večji del našega videza, kar pomeni, da izberemo oblačilo, ki mu pripada naziv statement, okoli njega pa gradimo le drobne “komplimente”, torej dodamo tisto, kar bo delovalo zgolj kot nevsiljivo dopolnilo.

Jesenski modni dodatki, ki jih ni mogoče spregledati

Na področju modnih dodatkov je mogoče opaziti pravo osvežitev, saj so majhne, skoraj neopazne modne dodatke, zamenjali veliki statement kosi, ki jih ni mogoče zgrešiti. 

Živahni odtenki te mrzle sezone

Vse, ki ste mislile, da bosta prihajajoča jesen in zima dolgočasni, ste se pošteno zmotile. V igri bodo vzorčki, različni kroji, statement kosi in seveda barve.

Kako kombinirati poletne neon obleke

Veliko modnih strokovnjakov priporoča, da letošnjo toplo sezono posežete po neon obleki, ki spada med statement kose. 

Ne pozabite na pokrivala

Ravno letošnje leto je precej pestro glede našega naglavnega okrasja, zato verjamem, da se najde nekaj za vsak okus.

Statement modni dodatki tople sezone

Temperature v maju nič kaj ne spominja na toplo spomladansko vreme. Ne glede na to lahko popestrimo naše videze s različnimi modnimi dodatki, ki so jih modni strokovnjaki razglasili za must have kose tople sezone.

Povsod lahko vidimo srčke in pentlje

Tokratna detajla sta izredno ženstvena, romantična in kot nalašč za pomlad ter prihajajoče poletje.

Pentlje tudi kot okras na nakitu

Majhne ali velike, čisto minimalistične ali pa živahnih barv ter posute z raznimi okrasnimi kamenčki – vedno očarajo.

Modni detajl: statement šal

Stavimo na barve, opazne potiske, veličino in statement detajle s katerimi boste opažene.

Drzne v rdeči barvi

Jesen in zima prinašata kar nekaj možnosti, kako vključiti rdečo, in prvi videz je za vse, ki ste izjemno drzne ter si upate malce tvegati. Enobarven rdeč videz je zahteven, a ravno to ga dela tako zelo privlačnega.

Modni karo kosi pod 60 €

Za vnašanje karo vzorca v svoj stil pa nam ni treba odšteti veliko denarja, saj je veliko modnih kosov na voljo po ugodnejših cenah. Tukaj je izbor must have karo oblačil ter modnih dodatkov pod 60 €.

Modni detajl: barviti okrogli uhani

Različic okroglih uhanov poznamo veliko; od klasičnih zlatih, srebrnih in rose gold do bolj odštekanih z različnimi dodatki. In v živahnih barvah so to poletje najbolj zaželeni.

Rose gold nakit za vse ljubiteljice blišča

Najbolj pogost pa je brez dvoma nakit, ki smo ga ljubiteljice blišča povsem vzljubile. Med nakitom še vedno prevladuje plastenje manjših kosov, tudi pri rose gold izbiri.

Potisk razglednic navdihuje poletno modo

Poletna moda je prinesla marsikatero novost na področju smernic oblačenja, ki je bila že v preteklosti trendi. Ena izmed teh je postcard print, živahen vzorček, ki ga bomo nosile na vrhuncu tople sezone.

Barva gorčice priljubljena zimska izbira

Ta je ena izmed najbolj zaželenih, saj zelo lepo pristaja vsem barvam las ter tipom kože in dodatno poudari vaše atribute.

Trend manjših torb se nadaljuje v jesen

Tokrat so še vedno v ospredju manjši modeli, nekaterim bi lahko rekli mikro, saj so izredno majhni, da vanje komaj spravimo osnovne stvari, kot so denarnica, mobitel ter morda najljubša šminka in korektor.