Oznaka: ulična moda

Športno modno udobje v trenirki

Ali je tovrsten slog za vas, boste odločile same, saj gre za specifičen videz, ki vas navdušuje ali pa vam sploh ni všeč.

0 Delitev

Pa pa, razgaljeni gležnji

Vidne, zanimive nogavice so ponovo IN in z njimi lahko na različne načine popestrite svoj videz; ne glede na to, ali je vaš outfit bolj športen ali eleganten. 

0 Delitev

Moda po vzoru Barbie

Eden izmed priljubljenih odtenkov je tudi roza in tovrstne modne kombinacije spominjajo na oprave, ki bi jih z veseljem oblekla tudi Barbie. Saj veste, tista, ki smo se z njo igrali.

0 Delitev

Športne jopice so še vedno must have ulične mode

Če vam pletenine niso tako zelo všeč in imate raje bolj športen slog, vam priporočamo, da izberete športne jopice, ki spadajo med must have kose ulične mode.

0 Delitev

#NatašinIzbor: bulerji po moje

Temperature in padavine nam ta hip niso naklonjene in verjetno se tudi ve vsako jutro sprašujete, kaj boste oblekle oziroma obule. Tukaj na pomoč priskočijo bulerji, ki so ta hip izredno modni.

0 Delitev

Kako kombinirati poletne neon obleke

Veliko modnih strokovnjakov priporoča, da letošnjo toplo sezono posežete po neon obleki, ki spada med statement kose. 

0 Delitev

Vsakodnevne kombinacije s tie-dye majico

Tukaj pa so še tie-dye majice, ki so must have ulične mode in jih lahko tudi vsaka izmed nas umesti v svoj vsakdan. 

0 Delitev

Nov trend majhnih torbic

Brez njih preprosto ne moremo in ko pride nov trend med modne smernice, dobimo nov razlog za nakup, ki popestri naš videz.

0 Delitev

Ne pozabite na modna pokrivala

Modne smernice napovedujejo velik povratek vsem klobukom, kapam in ostalim pokrivalom, ki jih bomo vse pogosteje videvali na ulicah vseh večjih mest in upam, da tudi doma, v Sloveniji.

0 Delitev