Oznaka: ulična moda

Moda po vzoru Barbie

Eden izmed priljubljenih odtenkov je tudi roza in tovrstne modne kombinacije spominjajo na oprave, ki bi jih z veseljem oblekla tudi Barbie. Saj veste, tista, ki smo se z njo igrali.

0 Delitev

Športne jopice so še vedno must have ulične mode

Če vam pletenine niso tako zelo všeč in imate raje bolj športen slog, vam priporočamo, da izberete športne jopice, ki spadajo med must have kose ulične mode.

0 Delitev

#NatašinIzbor: bulerji po moje

Temperature in padavine nam ta hip niso naklonjene in verjetno se tudi ve vsako jutro sprašujete, kaj boste oblekle oziroma obule. Tukaj na pomoč priskočijo bulerji, ki so ta hip izredno modni.

0 Delitev

Kako kombinirati poletne neon obleke

Veliko modnih strokovnjakov priporoča, da letošnjo toplo sezono posežete po neon obleki, ki spada med statement kose. 

0 Delitev

Vsakodnevne kombinacije s tie-dye majico

Tukaj pa so še tie-dye majice, ki so must have ulične mode in jih lahko tudi vsaka izmed nas umesti v svoj vsakdan. 

0 Delitev

Nov trend majhnih torbic

Brez njih preprosto ne moremo in ko pride nov trend med modne smernice, dobimo nov razlog za nakup, ki popestri naš videz.

0 Delitev

Ne pozabite na modna pokrivala

Modne smernice napovedujejo velik povratek vsem klobukom, kapam in ostalim pokrivalom, ki jih bomo vse pogosteje videvali na ulicah vseh večjih mest in upam, da tudi doma, v Sloveniji.

0 Delitev

Nova modna obsesija s karo hlačami

O veliki priljubljenosti vzorcev smo že pisali in prav posebno mesto ima karo potisk v vsej svoji lepoti. Ta je priljubljen na različnih oblačilih pa tudi modnih dodatkih, kot so škornji in manjše torbice. Tokrat pa je očaral na hlačah, ki jih lahko vidimo na vseh fashionistkah in modnih kombinacij ter inspiracij je zares ogromno.

0 Delitev

Stavite na sijaj na oblačilih

Nanje so stavile tudi fashionistke, modne poznavalke, ki ta hip nosijo sijoča oblačila na ulicah glavnih prestolnic sveta. Modne oprave so največkrat v živahnih barvah, od rdeče, modre, roza, zelene in rumene.

0 Delitev

Topla jesen s kančkom žameta

Modne smernice so žamet ponovno naredile zelo priljubljenega med ženskami in moškimi po vsem svetu. Kar nekaj modnih kosov iz žameta navdušuje in v prednosti so zunanji kosi, kot so blazerji in različne jakne.

0 Delitev

Modni karo kosi pod 60 €

Za vnašanje karo vzorca v svoj stil pa nam ni treba odšteti veliko denarja, saj je veliko modnih kosov na voljo po ugodnejših cenah. Tukaj je izbor must have karo oblačil ter modnih dodatkov pod 60 €.

0 Delitev

Modne jesenske kombinacije z blazerjem

Priporočam vam, da investirate v nakup tega in da imate v svojih omarah več kot le en blazer. V poštev pridejo različne barve, kroji pa tudi materiali, ki jih boste lahko nosile za različne priložnosti.

0 Delitev

Modni izbor: Pink komplet

Zelo opazna niansa je kot nalašč za tople dni, saj lepo poudari kožo, od tiste zagorele do bele, in pristaja čisto vsem, blondinkam, rjavolaskam, rdečelaskam in tudi črnolaskam.

0 Delitev