Oznaka: mama

Modni odklon generacij

Kdaj ste v trgovini z otroškimi oblačili nazadnje videle zares otroška oblačila?

0 Delitev

Nega naših otrok

Otroška kozmetika je načeloma zelo nežna in skrbna do mlade kože ter okolja, zato ni prav nič narobe, če jo uporabljate tudi ve.

0 Delitev

Lepotna kozmetika za naše malčke

Že nekaj časa razmišljam, da moram napisati tudi kaj na to temo, saj sem mama in sem zato vedno v iskanju izdelkov za mojo Sofio, ki žal ni več dojenčica, ima pa še vedno mlado in občutljivo kožo, ki jo je treba varovati in negovati.

0 Delitev

Tri generacije, ena ljubezen

Karkoli bo življenje prineslo, bomo me tri vedno skupaj: v mojih mislih so za vekomaj ustavljeni trenutki petja in smeha do solz, za stvari, ki so le naše in jih nihče ne razume.

0 Delitev

Kaj obleči, če ste v sladkem pričakovanju

Poglavitnega pomena je, da stavite na prave materiale in jersey je na prvem mestu, ker je elastičen, udoben, se ne mečka in se zelo dobro prilagaja telesu, ki se sedaj spreminja.

0 Delitev

Na koncu si sam

Popkovina, ki nas veže, se nikoli ne prekine, niti takrat, ko človeka ni več, ker dobro vemo in čutimo, da se nekje, daleč od nas, v kraju, ki ga ne poznamo in ne razumemo, vse skupaj nadaljuje.

0 Delitev

Moda za otroke: ananasi, sladoledi in lubenice

Ne vem, kako je z vami, a sama vidim vse te kose tudi v normalni velikosti in bi z veseljem nosila torbico v obliki sladoleda ali si omislila tistega gigantnega flaminga za v bazen.

0 Delitev

Vsaka ženska bije svojo bitko

Nikoli, resnično nikoli ne bom obupala nad našim poslanstvom in energijo. Žalostno sprejmem tiste, ki so na vodilnih položajih in imajo občutek, da bodo v grob odnesle vse, zato ne samo, da ne delijo, temveč tudi ne privoščijo.

0 Delitev

Odtenki ženske

Včasih pogrešaš prav to, kar ti je šlo na živce, in šele potem ugotoviš, kako so samoumevne stvari v resnici tiste, ki štejejo največ.

0 Delitev

Za Sofio

Čaroben krog, ki nima začetka ali konca, kot materinstvo, ki ti podari nepričakovan dar in hkrati sladko skrb za vse življenje.

0 Delitev