Oznaka: Tom Ford

Stajling dneva: volnene karo hlače

Moje ljube karo hlače z visokim pasom in tokrat kombinacija med temno modro in rjavo.

Modne bleščice tega tedna

Nekoliko težko si je v resnici ta hip predstavljati ulično modo, vsaj tisto sproščeno, brez mask in brez obvezne medsebojne razdalje.

Modne bleščice tega tedna

Ta teden je svoj zaključek dočakal tudi letošnji teden spomladanske in poletne mode za leto 2021, seveda, kot že večkrat omenjeno, v povsem posebni in zelo prilagojeni verziji.

Modne bleščice tega tedna

September je že od nekdaj tudi mesec modnih novosti, a letošnjega si bomo zagotovo zapomnili za vedno.

Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je sicer tudi modno področje nekoliko zaznamoval strah pred okužbo s korona virusom, pa vendar to ni zaustavilo enega najpomembnejših tednov mode, ki se je v teh dneh odvil v čudovitem Parizu.

Modne bleščice tega tedna

Še en vroč, poletni teden je za nami in tudi ta je minil vse prej kot ležerno, vsaj ko je govora o modnih in lepotnih novostih.

Stavite na bele modne kose

Belino smo že lansko leto hvalile in ta ostaja prisotna tudi letošnje leto z naslednjimi modnimi kosi.

Modne bleščice tega tedna

Težko bi rekli, da se zima poslavlja v mirnem slogu, saj je namreč prav na modnem področju tako zelo pestro, da se vedno znova oziramo levo in desno.

Modne bleščice tega tedna

Bolj, kot se bliža čas pomladi, vse pestrejše postaja dogajanje tudi v svetu mode in lepote.

Modne bleščice tega tedna

Za nami je izredno pester in vsekakor modno nabit teden, a pred nami nas čaka še bolj bogat teden. Pričeli so se namreč najbolj pričakovani tedni mode, seveda tudi tokrat z New Yorkom na čelu.

Modne bleščice tega tedna

Jesenske novosti modne in lepotne scene so ta teden postale še glasnejše in jasnejše, kar je glede na dejstvo, da se že močno približujemo hladni sezoni, povsem pričakovano.

Stajling dneva: outfit za vsak dan

Obožujem kavbojke s petami, prav tako mi je pri srcu karo vzorec, ukraden iz moške garderobe, če pa vse skupaj spojiš, dobiš nekaj povsem zabavnega.

Stajling dneva: zelo preprosta čipka

Današnji stajling se vrti okrog umazano bele in svetlo rjave, dveh odtenkov, ki sta mi zelo pri srcu in v moji omari zasedeta tudi veliko prostora.

Stajling dneva: poletna oblekica in cofi

Poletna obleka je kos, ki marsikdaj kraljuje v ženski garderobi, saj gre za obleko, ki jo na hiter način oblečemo čez glavo, ne zahteva likanja, je vedno lepa, predvsem pa vedno pride prav.

Stajling dneva: rdeča šminka s črno in belo

Ta odtenek rdeče spremeni vse … Kombinirala sem ga s pepita hlačami in svileno bluzo, noro všeč pa mi je volnen plašček s svileno podlogo, mehak in udoben, kot najlepši zimski objem.