Tag: trendi 2019

Katere trende lahko pustimo v letu 2019

Nekateri trendi, ki so nas morda očarali v letu 2019 bi morali iti v pozabo. Se strinjate z izborom ali bi le-tega dopolnile še s kakšnim smešnim trendom?

Ne pozabite na pokrivala

Ravno letošnje leto je precej pestro glede našega naglavnega okrasja, zato verjamem, da se najde nekaj za vsak okus.

Trendi torbe za na plažo do 50 €

Na plažo pa ne moremo brez lepe, trendi torbe, v katero lahko pospravimo vse pripomočke, od kreme za sončenje, brisače, kopalk do dobre knjige.

4 trendi na področju poletne obutve

Tople temperature so nam prinesle možnost izbire sandalov in kar nekaj je novih trendov, ki navdušujejo.

Blazer v novi kombinaciji s krajšimi hlačami

Tako sta se nepričakovano združila dva kosa oblačil, ki sta si na prvi pogled izredno drugačna – pravi nasprotji. Klasičen, vedno eleganten ter sofisticiran blazer ter športne 3/4 kratke hlače, ki rahlo spominjajo na tiste, ki jih nosijo kolesarji.

Nadaljevanje neon trenda

Ta brez dvoma ni muha enodnevnica, saj je postal eden izmed must have trendov spomladanske in prihajajoče poletne sezone.

Statement modni dodatki tople sezone

Temperature v maju nič kaj ne spominja na toplo spomladansko vreme. Ne glede na to lahko popestrimo naše videze s različnimi modnimi dodatki, ki so jih modni strokovnjaki razglasili za must have kose tople sezone.

#NatašinIzbor: kopalke tega poletja

Ah, saj vem, da se na trenutke zdi, da je poletje še zelo daleč. A resnica je, da bo kaj hitro po vsem tem dežju posijalo sonce in kmalu bomo debele jakne zamenjale za kopalke.

Najpreprostejše stajling ideje

Včasih se je še vedno pametno držati reka “manj je več”, kar nedvomno velja tudi za naš vsakdanji look.

Lahkotne v lanu

Velik plus lana je, da deluje izredno lahkotno in pusti koži, da diha. Izgleda izredno sproščeno, kot bi bile na počitnicah.

Za posebne priložnosti izberite modni detajl perja

Izbira je velika, a najnovejše modne smernice napovedujejo, da bo perje tisto, ki bo na prvem mestu med modnimi detajli. Videli ga bomo na različnih kosih oblačil, perje pa bo brez dvoma popestrilo še tako enostaven kroj.

Pridih 80. v naših spomladanskih garderobah

Poudarjena ramena, bleščice, kričeče barve in mnogo drugih statement oblačil ter modnih dodatkov, ki jih lahko vključimo v svojo spomladansko garderobo.

Manikira kot z modnih brvi

Trendi manikire pa se iz leta v leto spreminjajo, seveda so nekateri trendi brezčasni, a modne navdušenke vedno rade preizkusijo kaj novega.

Vsakodnevne kombinacije s tie-dye majico

Tukaj pa so še tie-dye majice, ki so must have ulične mode in jih lahko tudi vsaka izmed nas umesti v svoj vsakdan. 

Kombinirajte jeans z belo čipko

Naslednja  kombinacija je idealna za ta letni čas in je mešanica dveh različnih modnih kosov, ki skupaj ustvarjata spomladansko modno zgodbo.

Povsod lahko vidimo srčke in pentlje

Tokratna detajla sta izredno ženstvena, romantična in kot nalašč za pomlad ter prihajajoče poletje.

Stavite na naslednji kroj oblek

V igri so dolgi rokavi, čipka in naborki – krojev je veliko, a ti imajo veliko skupnega.

Nov trend na področju manikir

Tokrat se bomo osredotočile na svet manikir in te vas zagotovo ne bodo razočarale, če seveda obožujete barve v vsej njihovi lepoti. 

Kako vključiti karo vzorec v spomladansko garderobo

Pomlad prinaša toplejše vreme pa tudi nove modne kombinacije, ki se jih že veselimo. Med te lahko vključimo tudi karo vzorec, ki je priljubljena izbira ne glede na letni čas. 

Moda na metuljevih krilih

Tokrat je moda poletela na metuljevih krilih in naš vsakdan bodo barvali razni detajli ter potiski s tem krhkim, a čudovitim bitjem. Na modnih brveh so kraljevale dolge obleke, glamurozna izbira za posebne priložnosti.