Oznaka: Balmain

Modne bleščice tega tedna

Čeprav je julij za mnoge mesec dopustov in počitka, pa to vsekakor ne velja za modni svet, ki ta hip s polno paro hiti med trende naslednje sezone.

Modne bleščice tega tedna

Pomladi počasi mahamo v slovo in čas je za nekatere najlepše napovedi letošnjega poletja.

Modne bleščice tega tedna

Trenutne razmere so močno prizadele tudi lepotni in modni svet, pa ne le z zapiranjem prodajaln in salonov, temveč tudi z odpovedovanjem raznoraznih, bolj ali manj poznanih prireditev.

Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je sicer tudi modno področje nekoliko zaznamoval strah pred okužbo s korona virusom, pa vendar to ni zaustavilo enega najpomembnejših tednov mode, ki se je v teh dneh odvil v čudovitem Parizu.

Nova estetika Balmaina

Nedvomno je Rousteingu uspelo oblikovati kreacije, ki odražajo žensko moč in energijo ter poskrbijo za njen markanten videz.

Modne bleščice tega tedna

Tokratni teden prinaša pravi poletni odmor, vsaj kar zadeva nekatere, ponavadi zelo pestre, modne in lepotne kotičke.

Modne bleščice tega tedna

Končno je tu vreme, kot si ga v spomladanskih mesecih zaslužimo. In čeprav se na višje temperature šele zdaj počasi navajamo, pa sta modni in lepotni svet že daleč v letošnjem poletju, pravzaprav je večina modnih hiš s svojimi kampanjami in novostmi zakorakala že v jesen.

Modne bleščice tega tedna

Dejstvo je, da modnih in lepotnih novosti ne manjka niti ta teden in bolj kot se bližamo novi, topli sezoni, vse glasnejše so tudi napovedi, kakšna naj bi slednja bila.

Adventni koledarji za zabavnejši december

V kolikor ste v novembru zakorakali v katero od lepotnih prodajaln, potem ste zagotovo opazili pravo poplavo adventnih koledarjev.

Modne bleščice tega tedna

Vihravo dogajanje na modni sceni se je tokrat nadaljevalo skozi ves teden, saj smo vsi z zanimanjem spremljali newyorške revije, ki so navdušile še tako zahtevne modne poznavalce. Naslednja postaja – London.

Modne bleščice tega tedna

Nove, jesenske kampanje večjih in manjših modnih hiš nadaljujejo svoj pohod tudi ta teden, kar dokazuje zgolj to, da se jesen nezadržno približuje.

Modne bleščice tega tedna

Topla sezona se nezadržno približuje, zato nič čudnega, da je ta hip prava poplava svežih reklamnih kampanj, namenjenih pomladi in poletju 2018.

Poskusite grafični make-up na očeh

Ekstravaganten videz, ki zahteva nekaj ročnih spretnosti, je idealen za posebne priložnosti. 

Modne bleščice tega tedna

Prva polovica minulega tedna je pravzaprav minila precej umirjeno, vsaj kar zadeva modne in lepotne scene. Pojavile so se številne nove kampanje, ki predstavljajo tako praznične kot že kolekcije naslednje pomladi, še največ prahu pa je konec tedna dvignila novica o še eni smrti legendarnega kreatorja.

Modne bleščice tega tedna

Bližje kot je jesen, pestrejše so modne napovedi, zato je tudi tokratni teden postregel s številnimi novimi kampanjami, sodelovanji, tako na modnem kot lepotnem področju, ter zanimivimi razstavami. Preverimo torej najodmevnejše novičke tega tedna.

Modne bleščice tega tedna

Kljub dejstvu, da se bliža čas dopustov, pa je tudi letošnji prag pred poletjem napolnjen z dogajanjem in novostmi na modni, pa tudi lepotni sceni. Ta teden je bil vsekakor posvečen nagradam CFDA, ki so na kup ponovno zbrale nekatera največja imena fashion, pa tudi glasbene in filmske industrije.

Zakaj je Kim Kardashian nora na Balmaina

Balmain je tisti, ki trenutno skrbi za vse zvezdnice na rdečih preprogah, pevke, manekenke in igralke, ker je edinstven in je našel zelo zanimivo tržno nišo.