Oznaka: Balmain

Nova estetika Balmaina

Nedvomno je Rousteingu uspelo oblikovati kreacije, ki odražajo žensko moč in energijo ter poskrbijo za njen markanten videz.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Končno je tu vreme, kot si ga v spomladanskih mesecih zaslužimo. In čeprav se na višje temperature šele zdaj počasi navajamo, pa sta modni in lepotni svet že daleč v letošnjem poletju, pravzaprav je večina modnih hiš s svojimi kampanjami in novostmi zakorakala že v jesen.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Kljub dejstvu, da se bliža čas dopustov, pa je tudi letošnji prag pred poletjem napolnjen z dogajanjem in novostmi na modni, pa tudi lepotni sceni. Ta teden je bil vsekakor posvečen nagradam CFDA, ki so na kup ponovno zbrale nekatera največja imena fashion, pa tudi glasbene in filmske industrije.

0 Delitev

Polne pete za vsak okus

Verjamem, da se za vsako najde kakšen par, ki ga bo preprosto vzljubila, saj zelo lepo podaljšajo nogo in so veliko bolj udobne za vsakodnevno uporabo kot navadne visoke pete.

0 Delitev

Metalni lesk je ključni element letošnje tople sezone

Vsekakor lahko ta hip že izpostavimo nekaj tistih trendov, ki bodo v prihodnje zagotovo najmočnejši, mednje pa tako nedvomno sodijo kosi, ki dišijo po preteklih 80. Ta retro look postaja vse bolj priljubljen, ne zgolj v modi, temveč tudi na lepotnem področju. Del njega je tudi metalni lesk, s katerim to pomlad in poletje pač ne moremo zgrešiti.

0 Delitev