Oznaka: trendi 2021

V barvah jesenskih listov

Zdi se, da je ta teden jesen postala prava jesen.

Naj zelena poskrbi za tisto piko na i

Zelena je nedvomno eden izmed odtenkov, ki so prevladovali to vročo sezono, njena priljubljenost pa bo le še rasla v jesenskem in zimskem času.

Topli toni, krajše pričeske in pentlje

Prihajajoča jesen prinaša veliko novosti in tukaj je vpogled v najnovejše trende na področju pričesk, morda pa vas že sedaj katera inspirira za obisk frizerja. Mrzle tone las so zamenjali, topli in…

Brezčasne, a nikoli dolgočasne črte

Črtasta uniforma z lahkoto postane del vašega vsakdana in z nešteto kombinacijami boste navduševale vsak dan pa tudi ob posebnih priložnostih.

Štiri ideje kako nositi bermuda kratke hlače

Letošnjo toplo sezono kraljujejo hlače v več dolžinah, od tistih dolgih širokih do kratkih oprijetih in vseh vmes, kot so na primer bermuda hlače.

Naborki nekoliko drugače

Romantični naborki kar kličejo po poletnih sprehodih pa tudi posebnih priložnostih, ko je v igri bolj elegantna moda.

Popestritev pričeske z dodatki

Med najbolj zaželenimi so obroči in tovrsten videz nas vse najprej spomni na Blair iz televizijske serije Opravljivka, ki je k vsakemu outfitu dodala še obroč, ki je popolno dopolnil izgled.

Zanimivi modni kosi Palome Wool

Brez dvoma je Paloma Wool ena izmed znamk, ki je v tem času na čistem vrhu po priljubljenosti, zaradi svojega unikatnega sloga.

Kratke pričeske, ki vas bodo očarale

Spomladanske lepotne smernice so naklonjene kratkolaskam in če se še niste odločile za ta korak, je spodnja inspiracija kot nalašč za vas.

Pomlad v znamenju barv in vzorcev

Sive zime smo že počasi siti in sanje o barviti pomladi nam pomagajo preživeti ta čas. Letošnja pomlad bo zelo pisana zahvaljujoč lepim barvam in vzorčkom.